
Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Τσέμα Ντε Λούκας αναφέρει πως ο Βασίλιε Μίτσιτς επιστρέφει στην Ευρώπη...
Επιστρέφει στην Ευρώπη και τη Euroleague, ο Βασίλιε Μίτσιτς, ο οποίος αφήνει το NBA, έπειτα από δύο χρόνια στην Αμερική.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα και συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος Τσέμα Ντε Λούκας, ο Σέρβος γκαρντ επιστρέφει στην Ευρώπη για να φορέσει τη φανέλα της Φενέμπαχτσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση της Φενέρ αγγίζει τα 4.5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να δελεάσει τον Μίτσιτς, ο οποίος ψάχνει ένα συμβόλαιο κοντά στα πέντε εκατομμύρια.
Πλέον ο Σέρβος είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στη Euroleague, την οποία έχει κατακτήσει και δύο φορές στο παρελθόν, φορώντας τη φανέλα της Εφές.
Ο Βασίλιε Μίτσιτς έπαιξε τα τελευταία δύο χρόνια στο NBA με τoυς Χόρνετς και τους Σανς, πετυχαίνοντας 6.8 πόντους, με 1.8 ριμπάουντ, και 3.9 ασίστ ανά 19.4 λεπτά σε 101 αγώνες.
Ο Σέρβος έχει team option στο συμβόλαιό του, την οποία το Φοίνιξ μπορεί να ενεργοποιήσει μέχρι τις 29 Ιουνίου, κάτι που ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να συμβεί.
Η ανάρτηση του Ντε Λούκας
ÚLTIMA HORA: El Fenerbahçe está cerca de cerrar la vuelta de Vasilije Micić desde la #NBA a la #Euroleague.
Euroleague Champion Fenerbahçe is close to a deal with Vasilije Micić for his #NBA comeback.
— Chema de Lucas (@chemadelucas) June 6, 2025