
Ο Ακίλε Πολονάρα καλείται να δώσει για δεύτερη φορά την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του, καθώς μετά την περιπέτειά του με τον καρκίνο στους όρχεις τον οποίο ξεπέρασε, διαγνώστηκε με λευχαιμία.
Μία ακόμα μάχη για την ζωή του καλείται να δώσει εκ νέου μέσα σε λίγο μόλις καιρό ο Ακίλε Πολονάρα.
Ο Ιταλός φόργουορντ διαγνώσθηκε με λευχαιμία, με τον έμπειρο άσο να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης, έχοντας ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες ιατρικές θεραπείες, όπως ανακοίνωσε και η Βίρτους Μπολόνια.
Υπενθυμίζεται πως πριν από 20 μήνες και συγκεκριμένα, 0 33χρονος είχε διαγνωστεί με όγκο στους όρχεις μετά από έλεγχο ντόπινγκ, περνώντας την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και μάλιστα κατάφερε να το ξεπεράσει και να επανέλθει στην ενεργό δράση, μετά από μόλις δύο μήνες.
Η ανακοίνωση της Βίρτους Μπολόνια:
«Η Βίρτους Μπολόνια ανακοινώνει ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο Ακίλε Πολονάρα υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις, μετά τις οποίες τέθηκε η διάγνωση μυελογενούς λευχαιμίας.
Ο Πολονάρα νοσηλεύεται τώρα στο Νοσοκομείο Sant’Orsola Malpighi στην Μπολόνια, όπου έχει ήδη ξεκινήσει συγκεκριμένες θεραπείες.
Όλη η οικογένεια της Βίρτους Μπολόνια είναι κοντά στον Ακίλε και τους αγαπημένους του και εύχεται στο ταχεία ανάρρωση.
Έλα Άκι, είμαστε όλοι μαζί σου, σε περιμένουμε!».
FORZA ACHI SIAMO TUTTI CON TE!
La grande famiglia della Virtus ti aspetta ❤️https://t.co/YFJdJpGe37— Virtus Segafredo Bologna (@VirtusSegafredo) June 16, 2025