«Ώπα ρε μ@λ@κ@»: Ο Σάρας γιόρτασε το triple crown με Άννα Βισση – Χαμός στην Πόλη (vid)

«Ώπα ρε μ@λ@κ@»: Ο Σάρας γιόρτασε το triple crown με Άννα Βισση – Χαμός στην Πόλη (vid)

Το βράδυ της Τετάρτης (26/06) η Φενέρμπαχτσε έβγαλε... σκούπα, «καθάρισε» την Μπεσίκτας στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος και πανηγύρισε το πρώτο Triple Crown της ιστορίας της

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πανηγύρισε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας, συνδυάζοντας τον τίτλο με… Άννα Βίσση και ορισμένα… ελληνικά.

Σύσσωμη η ομάδα γιόρτασε όλο το βράδυ την σπουδαία και ιστορική αυτή επιτυχία, με τους συνεργάτες του Γιασικεβίτσιους να βάζουν στον Λιθουανό το τραγούδι, «Ψυχεδέλεια», της αγαπημένης τραγουδίστριας του Σάρας, Άννας Βίσση!

Διαβάστε επίσης: Νέα εποχή για τους Μάβερικς: Επέλεξαν τον Κούπερ Φλαγκ στο Νο.1 του draft (pic)

Αυτό ήταν! Ο 49χρονος προπονητής… τρελάθηκε και άρχισε να βρίζει στα ελληνικά, απολαμβάνοντας το τραγούδι!

Δεν είναι μυστικό πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην ελληνική μουσική και συγκεκριμένα την Άννα Βίσση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ