
Το όνομα του Άλεκ Πίτερς βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τους Ισπανούς
Το δημοσίευμα του Defensa Central είναι αναλυτικό: «Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ, με την πρώτη και πιο καθοριστική να έχει ήδη γίνει. Στον πάγκο της ο Τσους Ματέο δεν θα συνεχίσει ως προπονητής και τη θέση του αναλαμβάνει ο Σέρτζιο Σκαριόλο, επιστρέφοντας στον σύλλογο μετά από περισσότερα από 20 χρόνια.
Στο μεταγραφικό πεδίο, ήδη έχουν ανακοινωθεί οι Θέο Μαλετόν και Ντέιβιντ Κράμερ, ενώ ο Γκαμπριέλε Προκίντα της Βίρτους Μπολόνια φαίνεται να είναι ο επόμενος στόχος, καθώς η Ρεάλ ετοιμάζεται για την αντικατάσταση του Ούγκο Γκονθάλεθ και εν μέσω αβεβαιότητας για το μέλλον του Γκάμπριελ Ντεκ.
Διαβάστε επίσης: «Η Φιορεντίνα θέλει να ανανεώσει με τον Κεν- Άρνηση στις προτάσεις από Σαουδική Αραβία»
Επιπλέον, το όνομα του Άλεκ Πίτερς (Ολυμπιακός) βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «μερένχες». Ο Πίτερς, που διαθέτει διαβατήριο Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, θεωρείται εξαιρετική επιλογή χάρη στην ικανότητά του στο τρίποντο (46,6% γενικά και 52,3% τη φετινή σεζόν), με μέσο όρο 8,1 πόντους και 9 βαθμούς αξιολόγησης.
Η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης
Η Ρεάλ φέρεται να έκανε πρόταση ύψους περίπου 600.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Πίτερς, η οποία όμως απορρίφθηκε. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον Αμερικανό φόργουορντ αυτή τη στιγμή, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026. Έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης θα χρειαστεί να περιμένει ένα χρόνο για να εξετάσει την περίπτωσή του ως ελεύθερου, αν και ενδιαφέρον έχει ήδη εκφράσει και η Παρτιζάν Βελιγραδίου.
Παρά την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος, στη Ρεάλ υπάρχει έντονη διάθεση για αναδιάρθρωση του ρόστερ με στόχο την επιστροφή στην κορυφή της Euroleague, μετά την αποτυχία πρόκρισης στο φετινή Final Four».