Το μήνυμα του Χουάντσο για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Είμαι ενθουσιασμένος, πρώτη φορά πάω στην Αυστραλία»

Το μήνυμα του Χουάντσο για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Είμαι ενθουσιασμένος, πρώτη φορά πάω στην Αυστραλία»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεζ, έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλαθλους του Παναθηναϊκού, δηλώνοντας ότι ανυπομονεί για την διεξαγωγή του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην Αυστραλία.

Το έβδομο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» πρόκειται να διεξαχθεί στην Αυστραλία τον Σεπτέμβριο και ο Χουάντσο, έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο Ερνανγκόμεθ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, καθώς όπως δήλωσε ο ίδιος πάει για πρώτη φορά στην Αυστραλία.

Διαβάστε επίσης: Ποιο κανάλι θα δείξει τα φιλικά του Ολυμπιακού 

Το μήνυμα του Χουάντσο στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού:

Αναλυτικά, όσα είπε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που πάμε στην Αυστραλία για το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος. Θα σας δω όλους εκεί. Πρώτη φορά πάω εκεί. Ελάτε να περάσουμε καλά και να διασκεδάσουμε.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ