«Σίγουρα από το ΝΒΑ ο νέος γκαρντ του Ολυμπιακού»: Τι αναφέρουν στην Σερβία

«Σίγουρα από το ΝΒΑ ο νέος γκαρντ του Ολυμπιακού»: Τι αναφέρουν στην Σερβία

Με τις μεταγραφικές επιλογές του Ολυμπιακού αναφορικά με τον γκαρντ που αναζητούν οι Ερυθρόλευκοι ασχολείται νέο ρεπορτάζ της ιστοσελίδα «Telesport».

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για το νέο γκαρντ του Ολυμπιακού, με τα δημοσιεύματα να διαδέχονται το ένα το άλλο και τη λίστα να… μεγαλώνει.

Ωστόσο, ρεπορτάζ από τη Σερβία και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα «Telesport», αναφέρει πως ο νέος άσος των Πειραιωτών θα είναι σίγουρα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και αναλύει τις περιπτώσεις των Κίτον Γουάλας και Μπόουνς Χάιλαντ.

Διαβάστε επίσης: 7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Ντόντα Χολ

Τι λένε στη Σερβία για το νέο γκαρντ του Ολυμπιακού

«O νέος πλέι μέικερ θα έρθει σίγουρα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Πρόσφατα υπήρξε και φημολογία για τον Κίτον Γουάλας, αν και εκεί φαίνεται πως η Εφές έχει το προβάδισμα. Ο Μπόουνς Χάιλαντ εμφανίστηκε ως πιθανή λύση, έπειτα από μια κάπως μπερδεμένη σεζόν.

Ξεκίνησε τη χρονιά στους Λος Άντζελες Κλίπερς, μεταφέρθηκε για λίγο στην G-League, και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι προτιμά να παραμείνει στις ΗΠΑ, αλλά προφανώς υπάρχει «καπνός» γύρω από το ενδεχόμενο μετακίνησής του στον Πειραιά».

Ποιοι είναι οι Γουάλας και Χάιλαντ

Την περασμένη σεζόν, ο Κίτον Γουάλας αγωνίστηκε με τους Ατλάντα Χοκς με two-way συμβόλαιο, μοιράζοντας τον χρόνο του μεταξύ του ΝΒΑ και της θυγατρικής ομάδας της Ατλάντα στη G-League, τους College Park Skyhawks. Στο ΝΒΑ αγωνίστηκε σε 31 ματς, με μέσο όρο 5,4 πόντους, 2,6 ασίστ και 1,6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, ενώ εκτελούσε με ποσοστό 38% από το τρίποντο. Είναι αριστερόχειρας και περισσότερο είναι catch and shoot παίκτης.

Από την άλλη, ο Χάιλαντ αγωνίστηκε στους Κλίπερς με τους οποίους είχε 7.2 πόντους (39.1% στο δίποντο, 38.8% στο τρίποντο, 88.5% στις βολές), 1.2 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 0.9 κλεψίματα ανά 11.1′ κατά μέσο όρο σε 20 αγώνες στο NBA. Ωστόσο, στη συνέχεια αγωνίστηκε σε δύο ματς με τη θυγατρική ομάδα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς στα οποία μέτρησε 33.5 πόντους με 4.5 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 μπλοκ κατά μέσο όρο στην G-League. Παράλληλα, πρόλαβε να κάνει και 4 συμμετοχές στο NBA με τους Τίμππεργουλβς, έχοντας 1.3 πόντους και 1 ασίστ ανά 4.5′ κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ