Η Γκραν Κανάρια και τα χιλιόμετρα των «αιωνίων» (pic)

Η Γκραν Κανάρια και τα χιλιόμετρα των «αιωνίων» (pic)

Οι Ισπανοί είναι οι άτυχοι της φετινής Ευρωλίγκας, καθώς θα βρεθούν στο αεροπλάνο παραπάνω από όλους, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να φαίνονται ως ευνοημένοι.

Μετράμε αντίστροφα για την Ευρωλίγκα τη σεζόν 2018-19. Οι ομάδες αναμένεται να παίξουν 30 αγωνιστικές και μέσα από την κανονική διάρκεια θα προσπαθήσουν μέσω των πλέι οφ να προκριθούν στο Final 4 της Βιτόρια και να διεκδικήσουν την κούπα.

Την παρθενική της εμφάνιση στη διοργάνωση αναμένεται να πραγματοποιήσει η Γκραν Κανάρια, με τους Ισπανούς να αποκαλύπτουν με μία φωτογραφία στο twitter τα χιλιόμετρα που θα κληθούν να διανύσουν οι ομάδες κατά τη διάρκεια της regular season.

Γιατί το έκανε όμως αυτό; Επειδή η Γκραν Κανάρια είναι η πιο… ριγμένη από αυτά τα ταξίδια καθώς θα βρεθεί στο αεροπλάνο για 111.019 χιλιόμετρα! Στα δικά μας τώρα, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι από τις ομάδες που θα μπορούσαν να λεχθούν και ως ευνοημένες καθώς στην κανονική διάρκεια θα πετάξουν 46.519 χιλιόμετρα αμφότερες. Δεύτερη στη λίστα είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ με 71.871 χιλιόμετρα, ενώ η πιο ευνοημένη είναι η Μπουντούτσνοστ με 42.708.

Δείτε το ευρηματικό tweet της Γκραν Κανάρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ