Σίνγκλετον : «Μίλησα με Μπαρτσελόνα και πριν πάω στον Παναθηναϊκό»

Σίνγκλετον : «Μίλησα με Μπαρτσελόνα και πριν πάω στον Παναθηναϊκό»

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι της Μπαρτσελόνα ο Κρις Σίνγκλετον εξηγεί τι συνέβη το καλοκαίρι του 2016 πριν έρθει στον Παναθηναϊκό.

Το φλερτ του Κρις Σίνγκλετον με την Μπαρτσελόνα έχει παρελθόν και δεν προέκυψε φέτος. Άρχισε λίγο πριν ο Αμερικανός υπογράψει στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2016. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι των «μπλαουγκράνα».

Σε αυτήν ουσιαστικά συστήνεται στο κοινό της νέας του ομάδας, μιλώντας για το παρελθόν του και τη διαδρομή του στο μπάσκετ. Και σε κάποιο σημείο αναφέρεται και στο καλοκαίρι του 2016:

«Πριν υπογράψω με τον Παναθηναϊκό, ήξερα ότι ενδιαφερόταν η Μπαρτσελόνα. Οι περιστάσεις δεν ήταν τόσο σταθερές, πριν αναλάβει την ομάδα ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Τη μέρα που υπέγραψα στον Παναθηναϊκό, συμφώνησε η Μπαρτσελόνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, κάτι που δεν ήξερα εκείνη την εποχή. Υπήρξε μια μεγάλη ιστορία, για το αν θα έρθω εδώ ή όχι. Αυτό το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα έμεινε δίπλα μου σε όλη τη διαδικασία. Ένιωσα πως με ήθελαν εδώ. Γι’ αυτό και αποφάσισα να παίξω για την Μπαρτσελόνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ