Η Euroleague παρουσίασε τους νέους χορηγούς της με… πρωταγωνιστές τους Φουρνιέ και Ναν (vid)

Η Euroleague παρουσίασε τους νέους χορηγούς της με… πρωταγωνιστές τους Φουρνιέ και Ναν (vid)

Εβάν Φουρνιέ και Κέντρικ Ναν πρωταγωνιστούν στο βίντεο της Euroleague, όπου παρουσιάζει τη συνεργασία με τους νέους χορηγούς της.

Η Euroleague, ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης (24/9) τους νέους μεγάλους χορηγούς της, μετά τη λήξη της συνεργασίας της με την Turkish Airlines έπειτα από 15 χρόνια.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού του Άμπου Ντάμπι και η Etihad θα είναι οι δύο κεντρικοί συνεργάτες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Μόντε Μόρις: Πού υπέγραψε ο Αμερικανός γκαρντ που μίλησε με τον Ολυμπιακό

Η Euroleague έβγαλε στη δημοσιότητα ένα βίντεο για τη μεγάλη συνεργασία, όπου πρωταγωνιστούν αστέρες της διοργάνωσης. Ο λόγος για τους Εβάν Φουρνιέ, Κέντρικ Ναν, Λορέντζο Μπράουν, Αλεσάντρο Παγιόλα, Ναδίρ Χίφι, Κέβιν Πάντερ, Αλμπέρτο Αμπάλδε και Νικολό Μέλι.

Μάλιστα, στο βίντεο ο άσος του Παναθηναϊκού πασάρει την μπάλα στον Γάλλο σούτινγκ γκαρντ του Ολυμπιακού.

Δείτε το βίντεο της Euroleague

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ