Λάρι Μπράουν : «Άναυδος από το επίπεδο τακτικής στην Euroleague» (pic)

Λάρι Μπράουν : «Άναυδος από το επίπεδο τακτικής στην Euroleague» (pic)

Ο Λάρι Μπράουν ανέλυσε την απόφασή του να έρθει στα 77 του χρόνια στην Ευρώπη για την Τορίνο. 

Μετά από μια μεγάλη καριέρα 40 ετών στους πάγκους του ΝΒΑ, ο Λάρι Μπράουν θα βρίσκεται στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στον πάγκο της Τορίνο. Ο πολύπειρος κόουτς δήλωσε ενθουσιασμένος από τη νέα αυτή εμπειρία και εκθείασε το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Να θυμίσουμε ότι η Τορίνο θα συμμετάσχει στο Eurocup

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από την ημέρα που σταμάτησα την προπονητική έχει περάσει αρκετός καιρός. Μου αρέσει να διδάσκω. Οι παίκτες πλέον γίνονται επαγγελματίες σε μικρή ηλικία και χρειάζονται βοήθεια. Έχω την ευκαιρία μου στην Τορίνο. Έχουμε νεανικό ρόστερ. Θα τους μάθω και θα μου μάθουν.

Όταν ήμουν τους Κλίπερς ο Αλεξάνταρ Γκομέλσκι ήταν στο Σαν Ντιέγκο και ερχόταν στις προπονήσεις μας. Αγαπούσα τους Σαμόνις και Μαρτσουλιόνις, που ήταν παίκτες του.

Ανέκαθεν στην Ευρώπη φώναζαν Αμερικανούς προπονητές σε σεμινάρια. Αλλά πλέον κι εδώ υπάρχουν σπουδαία μυαλά της προπονητικής. Κάθε φορά που παρακολουθώ αγώνα της Euroleague μένω άναυδος από το επίπεδο της τακτικής.

Στο Μπόρμιο παίξαμε φιλικό με την Εφές χωρίς 5-6 παίκτες μας. Ο κόουτς Αταμάν με άφησε να παρακολουθήσω την προπόνησή του. Με εντυπωσίασε η Εφές.

Μου αρέσει το ευρωπαϊκό στιλ παιχνιδιού και ο τρόπος σκέψης. Είναι μία πρόκληση για μένα. Δε θα είναι εύκολο

Στόχος μου είναι ένας και μοναδικός από την πρώτη μέρα… να κάνω τους παίκτες μου να παίζουν σκληρά με τον σωστό τρόπο. Δε με απασχολούν οι τίτλοι. Με απασχολεί οι παίκτες μου να είνα ενθουσιασμένοι κάθε μέρα που θα μπαίνουν στο γήπεδο. Ελπίζω να το σεβαστούν οι φίλαθλοι αυτό.

Αγαπώ να διδάσκω. Αγαπώ να κοουτσάρω. Αγαπώ να είμαι μέλος μίας ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ