Αναντολού Έφες – Μακάμπι Τελ Αβίβ 85-78: Ξέσπασε στην τελευταία περίοδο

Αναντολού Έφες – Μακάμπι Τελ Αβίβ 85-78: Ξέσπασε στην τελευταία περίοδο

Η Αναντολού Έφες πήρε την πρώτη της νίκη στη Euroleague επικρατώντας της Μακάμπι Τελ Αβίβ εντός έδρας.

Ξεκίνημα με το… δεξί για την Αναντολού Έφες που στην πρεμιέρα της στη Euroleague επιβλήθηκε στο Μαυροβούνιο, και συγκεκριμένα στην Ποντγκόριτσα, της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 85-78.

Οι Τούρκοι άρχισαν καλά το παιχνίδι, όμως στη δεύτερη περίοδο η κατάσταση άλλαξε και τα ηνία πέρασαν στα… χέρια των Ισραηλινών. Το μεγαλύτερο μέρος του τρίτου δεκαλέπτου ήταν έτσι, πλην ενός σημείου που η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ πέρασε μπροστά αλλά για πολύ λίγο.

Η τελευταία περίοδος πάντως ήταν διαφορετική, με την Έφες να ξεσπά έχοντας και να ανατρέπει την κατάσταση, φτάνοντας έτσι στο θετικό αποτέλεσμα που της δίνει μεγάλη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας της διοργώνωσης.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Τζόρνταν Λόιντ και Ρόλαντς Σμιτς με 16 πόντους έκαστος, ενώ ο Σέιν Λάρκιν πρόσθεσε άλλους 14. Στην αντίπερα… όχθη, μοναδικοί διψήφιοι ήταν ο Τζέιλεν Χορντ και Ρόμαν Σόρκιν με 15 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 40-44, 60-59, 85-78

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ