Καλύτερος ρούκι της φετινής Ευρωλίγκας ο Γουίλιαμς-Γκος (vid)

Καλύτερος ρούκι της φετινής Ευρωλίγκας ο Γουίλιαμς-Γκος (vid)

Η Ευρωλίγκα έφτιαξε ένα Top-10 με τους πιο ενδιαφέροντες, κατά την άποψή της, νεοφερμένους στη διοργάνωση και ο γκαρντ του Ολυμπιακού βρίσκεται στην κορυφή της.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην Ευρωλίγκα αρκετοί παίκτες, που αναμένεται να ανανεώσουν την εικόνα της. Άλλοι είναι νέοι, στο ξεκίνημα της καριέρας τους, άλλοι λίγο πιο μεγάλοι, που δεν είχαν ως τώρα την ευκαιρία να αγωνιστούν στη διοργάνωση.

Το αρμόδιο τμήμα της Ευρωλίγκας αξιολόγησε όλους τους νεοφερμένους και έφτιαξε μια λίστα με τους 10 πιο ενδιαφέροντες από αυτούς, κατά τη γνώμη της. Στην κορυφή αυτής της λίστας βρίσκεται ο Νάιτζελ-Γκος Γουίλιαμς του Ολυμπιακού. Για ποιο λόγο; Ιδού:

«Ο κόμπο γκαρντ ήταν η πρώτη προσθήκη του Ολυμπιακού, αφού υπέγραψε τον Ντέιβιντ Μπλατ το φετινό καλοκαίρι και πιθανότατα υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό. Ο 23χρονος Ουίλιαμς – Γκος έχει καλό court vision, εξαιρετικό ένστικτο σκόρερ και μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις των γκαρντ. Είναι αξιόπιστος σουτέρ, που είχε 50% στα τρίποντα στο Eurocup πέρυσι, ενώ είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί και όταν κάνει διεισδύσεις. Ο Ουίλιαμς – Γκος έχει ένα σουτ, το οποίο είναι το σήμα κατατεθέν του και μοιάζει με την «μπομπίτα» του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, αλλά συχνά χρησιμοποιεί το ύψους 1,91μ. κορμί του για να ποστάρει τους αντιπάλους του. Διαθέτοντας ικανότητες που δεν έχουν άλλοι πλέι μέικερ και έχοντας δώσει 6,7 ασίστ ανά ματς πέρυσι στο Eurocup, ο Ουίλιαμς – Γκος είναι έτοιμος να λάμψει στο πιο υψηλό επίπεδο».

Οι 10 καλύτεροι νεοφερμένοι της φετινής Ευρωλίγκας είναι οι εξής:

10. Άλμπερτ Όλιβερ (Γκραν Κανάρια)
9. Άρτεμ Πουστόβι (Μπαρτσελόνα)
8. Ρόμπιν Αμάιτσε (Μπάγερντ Μονάχου)
7. Άαρον Κραφτ (Μπουντούτσνοστ)
6. Άντζελο Καλοϊάρο (Μακάμπι Τελ Αβίβ)
5. Τζόρνταν Μίκι (Χίμκι)
4. Τόμας Γουόκαπ (Ζάλγκιρις)
3. Τάιλερ Ένις (Φενέρμπαχτσε)
2. Κάιλ Κούριτς (Μπαρτσελόνα)
1. Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος (Ολυμπιακός)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ