Φουρνιέ: «Στην τέταρτη περίοδο κυριάρχησαν – Θα μας βοηθήσει πολύ ο Ντιλικίνα»

Φουρνιέ: «Στην τέταρτη περίοδο κυριάρχησαν – Θα μας βοηθήσει πολύ ο Ντιλικίνα»

Στην κακή τέταρτη περίοδο του Ολυμπιακού, αλλά και στον ερχομό του Φρανκ Ντιλικίνα αναφέρθηκε ο Εβάν Φουρνιέ.

Διπρόσωπος εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και παρά το καλό του ξεκίνημα στο ματς δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Ισπανία.

Ο Εβάν Φουρνιέ στάθηκε στις δηλώσεις του στην κακή τέταρτη περίοδο των Ερυθρόλευκων, ενώ επισήμανε ότι ο Φρανκ Ντιλικίνα θα δώσει πολλές βοήθειες.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Εβάν Φουρνιέ:

«Ξεκίνησαν να πιέζουν περισσότερο στην τρίτη περίοδο, να είναι πιο physical. Έπαιρναν περισσότερα ριμπάουντ. Στην τέταρτη κυριάρχησαν συνολικά.

Πρέπει να πάρουμε περισσότερα ριμπάουντ, να ματσάρουμε την σκληράδα και το physicality. Τα βασικά είναι που κάνουν την διαφορά και σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα στο ματς.

Δεν είχε να κάνει με την φρεσκάδα. Είναι το δεύτερο ματς της σεζόν. Κανείς δεν είναι κουρασμένος.

Θέλαμε να ήμασταν στο 2-0. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε και δεν την εκμεταλλευτήκαμε. Θα επιστρέψουμε, θα ξεκουραστούμε, θα συγκεντρωθούμε στο Μαρούσι και την Ντουμπάι BC. Να είμαστε πιο επιθετικοί.

Ο Ντιλικίνα είναι πολύ καλός μου φίλος. Παίζουμε στην Εθνική από το 2019. Καλό παιδί, καλός χαρακτήρας, καλός παίκτης. Είναι μεγαλόσωμος για τη θέση του, έχει μακριά χέρια, είναι τρομερός αμυντικός. Είναι υποτιμημένος σουτέρ και θα μας βοηθήσει πολύ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ