Γκιλ : «Θα θυμόμαστε πάντα τον Χάνεϊκατ»

Γκιλ : «Θα θυμόμαστε πάντα τον Χάνεϊκατ»

Ο Άντονι Γκιλ γράφει στο blog του στην Ευρωλίγκα για τον αδικοχαμένο πρώην συμπαίκτη του, Τάιλερ Χάνεϊκατ, και συγκινεί.

Η αυτοκτονία του Τάιλερ Χάνεϊκατ στις αρχές του περασμένου Ιουλίου είχε συγκλονίσει τον κόσμο του μπάσκετ, περισσότερο όμως απ’ όλους τους συμπαίκτες του στη Χίμκι. Το σοκ ήταν μεγάλο και δύο μήνες μετά ακόμα το μυαλό όλων είναι σε αυτόν.

Ο Άντονι Γκιλ στο πρώτο του blog στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για φέτος γράφει για την κοινωνική δράση που έχει αναπτύξει στη Μόσχα. Και θυμάται τον Τάιλερ Χάνεϊκατ, γιατί η ζωή είναι πάνω από το μπάσκετ, όπως λέει. Και συγκινεί.

«Βιώνουμε μία περίεργη κατάσταση στην Χίμκι λόγω αυτού που έγινε με τον Τάιλερ. Για εμένα, το σημαντικότερο είναι να γίνουμε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε φέτος και εγώ να γίνω ο καλύτερος συμπαίκτης που μπορώ. Θέλω να έχω καλή σχέση με όλους και να σιγουρευτώ ότι εμπλέκομαι στις ζωές τους. Θέλω να ξέρουν ότι έχουν κάποιον στον οποίο μπορούν να πάνε να μιλήσουν αν χρειαστεί, σαν να είμαστε οικογένεια.

Αυτό που έγινε με τον Τάιλερ μας «χτύπησε» όλους και μας έφερε πιο κοντά. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι πάνω από το μπάσκετ. Είναι η ζωή. Πρέπει να είμαστε σαν οικογένεια. Κανείς δεν περίμενε να γίνει αυτό. Ήμουν ο συγκάτοικός του στα εκτός έδρας παιχνίδια και δεν είδα ποτέ κάτι ύποπτο. Είναι δύσκολο για κάποιους ανθρώπους να ζουν σε ξένες χώρες και κουλτούρες όταν δεν έχουν την ικανότητα να προσαρμοστούν σωστά. Νομίζω ότι όλα αυτά του πρόσθεσαν πίεση, δυστυχώς και κατέληξε να γίνει ό,τι έγινε. Ο Τάιλερ ήταν μεγάλο μέρος της ομάδας. Η ενέργειά του και ο χαρακτήρας του μας έφερε πολλά. Θα τον θυμόμαστε πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ