Top-10 με Λάσμε, αλλά χωρίς Γουίλιαμς-Γκος

Top-10 με Λάσμε, αλλά χωρίς Γουίλιαμς-Γκος

Η Ευρωλίγκα έφτιαξε μια λίστα με τους 10 καλύτερους παίκτες που θα παίξουν φέτος στη διοργάνωση προερχόμενοι από το Eurocup. Μέσα ο σέντερ του Παναθηναϊκού, όχι όμως και ο γκαρντ του Ολυμπιακού.

Ένα ακόμα Top-10 έφτιαξε η Ευρωλίγκα, στο οποίο, βέβαια, χωράει συζήτηση, καθώς ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, έχει όμως ενδιαφέρον. Πρόκειται για τους καλύτερους παίκτες που έρχονται φέτος στην Ευρωλίγκα από το Eurocup. Δεν αφορά μόνο μεταγραφές, αλλά και παίκτες που έπαιξαν πέρυσι στο Eurocup και θα παίξουν φέτος στην Ευρωλίγκα με την ίδια ομάδα.

Στο νούμερο 4 αυτού του Top-10 συναντάμε τον Στεφάν Λάσμε, που ήρθε στον Παναθηναϊκό μετά από μια πολύ καλή σεζόν στην Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη. Στο νούμερο 1 είναι ο Σκότι Ουίλμπεκιν, που πέρυσι κατέκτησε το Eurocup με την Νταρουσάφακα και φέτος θα παίξει στη Μακάμπι, ενώ υπάρχουν και δύο παίκτες που τα προηγούμενα χρόνια πέρασαν από τη χώρα μας.

Στο νούμερο 10 είναι ο Ζάνις Πέινερς, που πριν από δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Και στο νούμερο 7 είναι ο Νίκολα Ιβάνοβιτς, ο οποίος έφυγε πρόπερσι από την ΑΕΚ ως αποτυχημένος, αλλά στη διετία που μεσολάβησε εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους παίκτες της Μπούντουτσνοστ.

Σε αυτούς τους 10 δεν χώρεσε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε πέρυσι εξαιρετική σεζόν με την Παρτιζάν. Φαίνεται όμως πως το γεγονός ότι η σερβική ομάδα δεν προχώρησε στη διοργάνωση, του στέρησε τη θέση σε αυτό το Top-10…

Το οποίο είναι το εξής:

10. Ζάνις Πέινερς (Νταρουσάφακα)
9. Οντρέι Μπάλβιν (Γκραν Κανάρια)
8. Κλέμεν Πρέπελιτς (Ρεάλ)
7. Νίκολα Ιβάνοβιτς (Μπούντουτσνοστ)
6. Σαβόν Σιλντς (Μπασκόνια)
5. Γιάκα Μπλάζιτς (Μπαρτσελόνα)
4. Στεφάν Λάσμε (Παναθηναϊκός)
3. Αμεντέο Ντέλα Βάλε (Μιλάνο)
2. Ντέβιν Μπούκερ (Μπάγερν)
1. Σκότι Ουίλμπεκιν (Μακάμπι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ