
Ο Κένεθ Φαρίντ έκανε δηλώσεις μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ντουμπάι, λέγοντας πως ένιωσε την ανατριχίλα και την αγάπη του κόσμου στο γήπεδο.
Ο Παναθηναϊκός πάτησε «γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο και επιβλήθηκε με 103-82 της Dubai BC στο «Telekom Center Athens», για τη 12η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Κένεθ Φαρίντ δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης πως ένιωσε ανατριχίλα από την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, ενώ είπε πως απλώς κάνει τη δουλειά του , όσον αφορά την απόδοσή του.
Διαβάστε επίσης: Γιασικεβίτσιους: «Έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο δύσκολε εκτός έδρας παιχνίδια»
Για τα συναισθήματά του: «Ήταν συναρπαστικό, ένιωσα ανατριχίλα, οι φίλαθλοι με αγκάλιασαν και ένιωσα την αγάπη τους. Παίζω για πολύ καιρό. Εδώ το καταλαβαίνω τώρα, ήταν sold out το γήπεδο και ήταν μια υπέροχη ατμόσφαιρα».
Για την απόδοσή του: «Εγώ κάνω απλά τη δουλειά μου. Μου αρέσει να παίζω άμυνα, να δίνω ενέργεια μέσα από την άμυνα, να κάνω μπλοκ και να μην αφήνω τους αντιπάλους να σκοράρουν. Ελπίζω να κάνω ένα poster κάρφωμα σε κάποιον άλλον εδώ στο ΟΑΚΑ. Ξέρω να πασάρω την μπάλα, προσπαθώ να τους βρω και να τους καταλάβω για να τη δίνω όπως τη θέλουν. Σήμερα διάβασαν το παιχνίδι μου».
Για το πότε θα τραγουδήσει σύνθημα μαζί με τον κόσμο και τον Λεσόρ: «Πρέπει να μάθω τους στίχους και χρειάζομαι λίγο χρόνο. Είναι αδερφός μου στον πόλεμο ο Λεσόρ και ελπίζω να είμαστε μαζί σύντομα. στο γήπεδο».



















