Μόνο Παναθηναϊκός στο τρίτο δεκάλεπτο: Το ασύλληπτο 25-0 και οι… 6 πόντοι της Παρτίζαν

Μόνο Παναθηναϊκός στο τρίτο δεκάλεπτο: Το ασύλληπτο 25-0 και οι… 6 πόντοι της Παρτίζαν

Ο Παναθηναϊκός... σκόρπισε την Παρτίζαν με αδιανόητο σερί 25-0, κρατώντας παράλληλα τους Σέρβους στους 6 πόντους στην τρίτη περίοδο!

Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να ήταν… ντέρμπι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε ο Παναθηναϊκός στο ματς με την Παρτίζαν στο ΟΑΚΑ, για τη 13η αγωνιστική της regular season της Euroleague.

«Οδοστρωτήρας» ήταν οι πράσινοι στο δεύτερο ημίχρονο, όπου παρέσυραν την Παρτίζαν με ένα εντυπωσιακό σερί 25-0! Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν με τον Κώστα Σλούκα, τον Κέντρικ Ναν και τον Τζέριαν Γκραντ στην περιφέρεια πίεσαν πολύ την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και μετέτρεψαν το 52-50 στο 22.30’’ σε 77-50 (στο 32’.10’’)!

Διαβάστε επίσης: Τι ισχύει με Σφαιρόπουλο – Τα δεδομένα επιστροφής στην Ελλάδα

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός κράτησε σε όλο το τρίτο δεκάλεπτο την Παρτίζαν στους 6 πόντους, ενώ οι Σέρβοι σκόραραν για πρώτη φορά από την γραμμή της… φιλανθρωπίας με τον Τζαμπάρι Πάρκερ, κάνοντας το 77-52 (στο 32.40’’) και δίνοντας τέλος στο σερί της ελληνικής ομάδας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ