Απρόοπτο με Γκραντ στον Παναθηναϊκό – Ατομικό για Χολμς και Οσμάν

Απρόοπτο με Γκραντ στον Παναθηναϊκό – Ατομικό για Χολμς και Οσμάν

Ο Παναθηναϊκός εκτός από τα γνωστά προβλήματα έχει ακόμα ένα, καθώς εκτός υπήρξε ένα απρόοπτο με τον Τζέριαν Γκραντ στην προπόνηση.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς με την Βαλένθια με προπόνηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τους πράσινους να υποδέχονται τις «νυχτερίδες» την Παρασκευή στις 5/12 στις 21.15.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τζέντι Οσμάν και Ρισόν Χολμς, η συμμετοχή των οποίων κόντρα στην ισπανική ομάδα θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Τούρκος φόργουορντ αντιμετώπισε ένα διάστρεμμα το περασμένο διάστημα, ενώ ο Αμερικανός σέντερ αναρρώνει από το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο γόνατο και τον άφησε εκτός για δύο μήνες.

Από την προπόνηση της Τρίτης (2/12) απουσίασε ο Τζέριαν Γκραντ, καθώς ταλαπωρείται από γαστρεντερίτιδα, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμος για το ματς με τους Ισπανούς την ερχόμενη Παρασκευή (5/12).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ