Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν Γκραντ και Γιούρτσεβεν, εκτός ο Όσμαν, νέο πρόβλημα με Σαμοντούροφ

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν Γκραντ και Γιούρτσεβεν, εκτός ο Όσμαν, νέο πρόβλημα με Σαμοντούροφ

Με προβλήματα, αλλά και με επιστροφές θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Βαλένθια.

Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Βαλένθια για τη 14η αγωνιστική της Euroleague, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του, με τα προβλήματα να μην λείπουν.

Συγκεκριμένα, ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Τζέντι Όσμαν και τον Ρισόν Χολμς που παραμένουν στα… πιτς, ενώ εκτός θα είναι και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ που ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα.

Ωστόσο, υπάρχουν και καλά νέα για τους Πράσινους αφού ο Τζέριαν Γκραντ ανάρρωσε από την γαστρεντερίτιδα που τον κατέβαλε τις τελευταίες μέρες, ενώ τους τραυματισμούς τους έχουν ξεπεράσει οι Ομέρ Γιούρτσεβεν και Βασίλης Τολιόπουλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ