
Νέο δημοσίευμα για τον Κρις Σίλβα της ΑΕΚ, με τους Παναθηναϊκό, Χάποελ, Φενέρ και Μακάμπι να φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του
Το τελευταίο διάστημα έχουν πάρει… φωτιά τα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του Κρις Σίλβα.
Ο Αμερικανός σέντερ της ΑΕΚ πιστώνεται τις φετινές εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ και φυσιολογικά έχει προσελκύσει πάνω του τα βλέμματα μερικών εκ των κορυφαίων συλλόγων του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός! Αλλά το «τριφύλλι», όπως φαίνεται, δεν παίζει μόνο του… μπάλα για τον Σίλβα. Ο δημοσιογράφος, Μπουράκ Αλατζά, ανέφερε πως η Φενέρμπαχτσε παρακολουθεί την περίπτωση του 29χρονου άσου, ενώ επικοινώνησε και με τον Ισραηλινό ρεπόρτερ, Τόμερ Γκιβάτι, ο οποίος γνωρίζει καλά τον παίκτη από τη θητεία του στο πρωτάθλημα του Ισραήλ.
Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Γκιβάτι για τον Σίλβα: «Σταμάτησε μόνο λόγω τραυματισμού. Ως τότε έκανε φανταστική σεζόν, ήταν ένας από τους καλύτερους ψηλούς της λίγκας, πολύ ταλαντούχος και εξαιρετικά πολυδιάστατος στην επίθεση. Ακόμη και Μακάμπι και Χάποελ σκέφτηκαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους».


















