H Μπαρτσελόνα παρουσίασε τα μεταγραφικά της αποκτήματα (vid)

H Μπαρτσελόνα παρουσίασε τα μεταγραφικά της αποκτήματα (vid)

Tα έξι μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, παρουσιάσε η Μπαρτσελόνα.

Τους Κρις Σίνγκλετον, Κέβιν Πάνγκος, Κάιλ Κούριτς, Γιάκα Μπλάζιτς, Αρτέμ Πουστοβόι και Ρόλαντς Σμιτς παρουσίασε η Μπαρτσελόνα στο μπάσκετ.

Οι έξι παίκτες αποτελούν τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού για την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς και δήλωσαν έτοιμοι να πραγματοποιήσουν όλους τους στόχους των «μπλαουγκράνα».

Ο Aμερικανός φόργουορντ Κρις Σίνγκλετον στην τοποθέτησή του είπε: «Το συναίσθημα είναι πολύ καλό για τη νέα προσπάθεια. Θεωρώ πως μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα φέτος με σκληρή δουλειά και πίστη στους εαυτούς μας. Νιώθω πολύ καλά και όλοι οι καινούργιοι προσαρμοζόμαστε πολύ καλά».

Ο Λιθουανός γκαρντ Κέβιν Πάνγκος, από την πλευρά του τόνισε : «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά με την ομάδα και να κάνουμε σπουδαία πράγματα φέτος. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα κλαμπ με τόσο σπουδαία ιστορία όσο αυτή της Μπαρτσελόνα».

Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ Κάιλ Κούριτς ανέφερε: «Αυτές τις δύο εβδομάδες της προετοιμασίας με την ομάδα έχουμε προχωρήσει πολύ καλά. Βρίσκομαι εδώ έχοντας μεγάλη επιθυμία να δουλέψω και να κατακτήσω τίτλους με την ομάδα, αλλά και να κάνουμε χαρούμενη την πόλη».

Μιλώντας για τη μεταγραφή του, ο Σλοβένος σούτινγκ γκαρντ Γιάκα Μπλάζιτς επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να συνεισφέρω με τον δικό μου τρόπο σε κάθε αγώνα. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά φέτος, αρκεί να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε διάρκεια».

Ο Ουκρανός σέντερ, Αρτέμ Πουστοβόι, πρόσθεσε «Ελπίζω να έχουμε μια εξαιρετική σεζόν με την Μπαρτσελόνα και να φτάσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Για μένα η μεταγραφή αυτή είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου».

Ο Λετονός φόργουορντ Ρόλαντς Σμιτς υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η Μπαρτσελόνα τους στόχους της. Είμαι μεγάλη ευκαιρία να βελτιωθούμε και να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα».

https://twitter.com/FCBbasket/status/1042407143998205953

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ