Δεύτερη σερί ήττα για την Μονακό στη Βασκωνία (85-73) – Εντός έδρας «συντριβή» για την Παρτιζάν απέναντι στη Βίρτους (68-86)

Δεύτερη σερί ήττα για την Μονακό στη Βασκωνία (85-73) – Εντός έδρας «συντριβή» για την Παρτιζάν απέναντι στη Βίρτους (68-86)

Η Μπασκόνια νίκησε με 85-73 την Μονακό του Βασίλη Σπανούλη, ενώ η Βίρτους Μπολόνια διέλυσε με 86-68 την Παρτιζάν για την 16η αγωνιστική της Euroleague.

Η Μπασκόνια υποχρέωσε την Μονακό στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στη Euroleague, επικρατώντας με 85-73 της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη για την 16η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Λίγες ημέρες μετά από την εντός έδρας ήττα από την Φενέρμπαχτσε, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχασε και στη Βιτόρια.

Στο 9-7 έπεσαν οι Μονεγάσκοι, από τους οποίους ξεχώρισε ο Μάικ Τζέιμς που είχε 21 πόντους, αν και ήταν αρκετά άστοχος, αλλά πάλεψε με 5/14 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 8/8 βολές, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα σε 32 λεπτά.

Στο 6-10 ανέβηκε η Μπασκόνια, με τους Καμπαρό και Τρεντ Φόρεστ να ξεχωρίζουν από τους γηπεδούχους.

Τέλος στο άλλο ματς που είχε το πρόγραμμα η Βίρτους Μπολόνια διέλυσε την Παρτιζάν εκτός έδρας με 86-68. Οι γηπεδούχοι έκαναν μία πραγματικά άσχημη εμφάνιση, είχαν 20 λάθη και μοιραία ηττήθηκαν στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής από την ιταλική ομάδα.

Στο 8-8 σκαρφάλωσε η ιταλική ομάδα που είχε κορυφαίο τον Κάρσεν Έντουαρντς με 20 πόντους. Στο 6-10 υποχώρησε η Παρτίζαν, η οποία παρά τους 15 πόντους του Στέρλινγκ Μπράουν και τους 14 του Ντουέιν Ουάσινγκτον.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ