Μπαρτζώκας: «Σημαίνει πολλά για εμένα που ο κόσμος φώναξε το όνομά μου»

Μπαρτζώκας: «Σημαίνει πολλά για εμένα που ο κόσμος φώναξε το όνομά μου»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Βιλερμπάν και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του.

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την εμφατική νίκη των Πειραιωτών.

Ο τεχνικός της ομάδας του μεγάλου λιμανιού στάθηκε στη στήριξη που έλαβε από τον κόσμο  του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στον Μόντε Μόρις, τονίζοντας ότι ο Αμερικανός γκαρντ θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα των Πειραιωτών στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Κολοσσό.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά σήμερα που κερδίσαμε, μετά από τρεις νίκες το είχαμε ανάγκη και εκτιμώ αυτή τη νίκη που πήραμε. Ευχαριστώ που μας στηρίζουν, ακόμα και όταν ο αντίπαλος δεν είναι τόσο εμπορικός, έρχονται και φωνάζουν για εμάς.

Σημαίνει πολλά που ο κόσμος φώναζε το όνομά μου. Δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου. Χαίρομαι για την ομάδα και στην στήριξη του κόσμου. Η μεγαλύτερη δύναμη του Ολυμπιακού είναι οι οπαδοί».

Για τον Μόρις: «Την Κυριακή θα παίξει θα παίξει απέναντι στον Κολοσσό. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που θεωρώ ότι ταιριάζει πολύ στη δική μας ομάδα , στο δικό μας σύστημα και στη δική μας φιλοσοφία. Τώρα περιμένουμε τους Γουόρντ και ΜακΚίσικ. Πέσαμε ψυχολογικά μετά τις ήττες, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ