«Έτσι θα αποκτήσει άδειας συμμετοχής στη Euroleague o ΠΑΟΚ»

«Έτσι θα αποκτήσει άδειας συμμετοχής στη Euroleague o ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ υπό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς έχει στόχο να παίξει στη Euroleague - Η Βιλερμπάν και ο ανταγωνισμός με την Μονακό του Σπανούλη.

Ο ΠΑΟΚ πλέον έχει μπει σε νέα εποχή, μετά την απόκτηση της ομάδας από τον Τέλη Μυστακίδη, ο οποίος ήδη με τις κινήσεις του έχει κάνει ξεκάθαρο έναν από τους βασικούς στόχους: Να παίξει ο Δικέφαλος στη Euroleague!

Πώς θα το καταφέρει αυτο; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportKlub, στόχος είναι η εκμετάλλευση της πιθανής αποχώρησης της Βιλερμπάν, ωστόσο, με το NBA Europe να βρίσκεται στην… γωνία, η τιμή εκκίνησης στο κόστος των αδειών φέρεται να φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Τι έδειξε στο ντεμπούτο του ο Μόντε Μόρις

Δεν παίζει μόνος του ο ΠΑΟΚ

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ έχει ανταγωνισμό στην… κούρσα για την «θέση» της Βιλερμπάν, αφού και η Μονακό του Βασίλη Σπανούλη την διεκδικεί.

Συγκεκριμένα, οι Μονεγάσκοι έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές για να καλύψουν εκείνοι το «κενό» με πολυετές συμβόλαιο, ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το σερβικό Μέσο, ο Δικέφαλος του Βορρά θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να μπει αυτός στη Euroleague.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ