Ακόμα ένα «Έβερεστ»: Ο Παπανικολάου έγινε ο κορυφαίος ριμπάουντερ στην ιστορία του Ολυμπιακού (pic)

Ακόμα ένα «Έβερεστ»: Ο Παπανικολάου έγινε ο κορυφαίος ριμπάουντερ στην ιστορία του Ολυμπιακού (pic)

Άλλη μία κορυφή για τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος στη διάρκεια του ματς με την Φενέρμπαχτσε έγινε ο κορυφαίος ριμπάουντερ στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσε για την 20η αγωνιστική της Euroleague και στο ημίχρονο προηγείται με 36-40.

Ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Παπανικολάου, χρειαζόταν ένα ριμπάουντ για να γράψει ιστορία και το πήρε και μάλιστα σχετικά γρήγορα. Με αυτό έγινε ο κορυφαίος ριμπάουντερ της ιστορίας του Ολυμπιακού, έχοντας πλέον 1364, ξεπερνώντας τον αγαπημένο του φίλο και θρύλο της ομάδας του Πειραιά, Γιώργο Πρίντεζη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Με το πρώτο του ριμπάουντ απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, ο Κώστας Παπανικολάου έφτασε τα 1.364 ριμπάουντ στη EuroLeague, ξεπέρασε τον Γιώργο Πρίντεζη και έγινε ο κορυφαίος ριμπάουντερ όλων των εποχών του Ολυμπιακού στη διοργάνωση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ