
Η Ντενίζ Ακσόι, η Τουρκάλα δημοσιογράφος που έκανε τη flash interview του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, απολογήθηκε για το πώς βγήκε η ερώτησή της προς τον Λιθουανό προπονητή
Η ερώτηση της Ντενίζ Ακσόι στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μετά το Φενέρ – Ολυμπιακός, για τα τρίποντα του Γουέιντ Μπάλντουιν που «έπεφταν από την οροφή του γηπέδου, σαν να έσταζαν σταγόνες βροχής», δημιούργησε πολλή μεγάλη συζήτηση το βράδυ της Τρίτης (6/1), εξαιτίας και της απάντησης του συνεντευξιαζόμενου που αναφέρθηκε στο ΣΕΦ.
«Όχι, διαρροές έχει μόνο στον Πειραιά, στην Κωνσταντινούπολη δεν υπάρχει διαρροή», είπε ο άκρως προκλητικός Σάρας.
Διαβάστε επίσης: Σε 11 δευτερόλεπτά τον… καθάρισαν: Τα δύο φάουλ στον Ντόντα Χολ έκριναν τον νικητή
Η ίδια η Ντενίζ Ακσόι, λίγη ώρα μετά από την flash interview με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, απολογήθηκε με ένα story στο Instagram, τονίζοντας πως δεν ήθελε να προσβάλει τον Ολυμπιακό.
Sarunas Jasikevicius takes a subtle jab at SEF issues: ‘No, it’s only leaking in Piraeus. In Istanbul, it’s not leaking.’ 😄
First matchup between the teams was cancelled due to water leaks inside in SEF ❌ pic.twitter.com/txVFq1djAy
— BasketNews (@BasketNews_com) January 6, 2026
Αναλυτικά όσα ανέφερε η Τουρκάλα δημοσιογράφος:
«Θέλω να πω μερικά πράγματα για τη συνέντευξη με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη: Δεν είχα ποτέ πρόθεση να επιτεθώ στον Ολυμπιακό ή να τον προσβάλω, με οποιονδήποτε τρόπο. Στην ένταση μια ζωντανής στιγμής μετά από έναν αγώνα, τα λόγια μου δεν αντικατοπτρίζουν αυτό που πραγματικά εννοούσα.
Στη δουλειά μου προσπαθώ πάντα να συμπεριφέρομαι σε όλους με τον ίδιο σεβασμό και να κρατώ την ίδια επαγγελματική απόσταση. Το μπάσκετ είναι μια μεγάλη οικογένεια και πραγματικά τους προσεγγίζω όλους με την ίδια προσοχή και με την ίδια εκτίμηση.
Έχοντας αυτό κατά νου, λυπάμαι ειλικρινά που τα λόγια μου προκάλεσαν οποιαδήποτε παρεξήγηση. Ζητώ ειλικρινή συγγνώμη από όποιον αισθάνεται ότι προσβλήθηκε. Τρέφω μεγάλο σεβασμό στον Ολυμπιακό. Στέλνω τις ευχές και την υποστήριξή μου στην οικογένεια του Ολυμπιακού, όπως κάνω πάντα».




















