Η «καρφάρα» του Λορέντζο Μπράουν για τον Εργκίν Αταμάν- Ατάκα που θα συζητηθεί…

Η «καρφάρα» του Λορέντζο Μπράουν για τον Εργκίν Αταμάν- Ατάκα που θα συζητηθεί…

Ο Λορέντζο Μπράουν μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Αταμάν μετά την μεγάλη του εμφάνιση στην νίκη της Αρμάνι στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την Αρμάνι Μιλάνο για την 20η αγωνιστική της Euroleague και ηττήθηκε με 74-87, με έναν από τους πρωταγωνιστές των Ιταλών να είναι ο πρώην «Πράσινος», Λορέντζο Μπράουν.

Ο Ισπανός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, πετυχαίνοντας 17 πόντους, 5 ασίστ και 1 κλέψιμο, με 7/9 δίποντα και 1/2 τρίποντα σε μόλις 25 λεπτά συμμετοχής. Μαζί με τον Αρμόνι Μπρουκς, αποτέλεσε τον MVP του αγώνα στην καλύτερή του φετινή εμφάνιση και τα έφερε έτσι η μοίρα να είναι στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Ολοταχώς προς sold out το Ολυμπιακός-Μπάγερν – Πόσα εισιτήρια έμειναν

Μετά τον αγώνα, ο Μπράουν προχώρησε σε δηλώσεις, στις οποίες ανέφερε αρχικά πως «ήταν λίγο πιο προσωπικό, με βάση το πώς τελείωσαν τα πράγματα πέρσι. Δεν ταιριάξαμε απόλυτα, αλλά αυτά συμβαίνουν», ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν μίλησε με τον πρώην προπονητή του μετά το ματς, χαμογέλασε και απάντησε πως «όχι, κανείς δεν μιλάει μαζί του».

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο 35χρονος αποχώρησε από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, μετά από μόλις έναν χρόνο συνεργασίας. Η αλήθεια είναι πως οι δύο πλευρές δεν ταιριάξανε και ο παίκτης γρήγορα βρέθηκε στο βάθος του ροτέισον. Έτσι αφού τελείωσε η σεζόν, συμφώνησαν σε λύση του συμβολαίου ώστε και ο Μπράουν να βρει μια ομάδα στην οποία θα έχει ρόλο και ο Παναθηναϊκός να βρει έναν γκαρντ που να ταιριάζει περισσότερο.

Μπράουν

Ο Ισπανός την περσινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια στη Euroleague και μέτρησε κατά μέσο όρο 7 πόντους, 2.7 ασίστ και 2 ριμπάουντ σε περίπου 15 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Φέτος, σε αυτούς τα 8 παιχνίδια που έχει παίξει με την Αρμάνι, μετράει κατά μέσο όρο 7.8 πόντους, 2.6 ασίστ, 1.9 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε περίπου 16 λεπτά συμμετοχής.

Μπράουν

Ο 35χρονος υπενθυμίζεται πως είχε χάσει το ματς του πρώτου γύρου απέναντι στους «Πράσινους», όπου και πάλι η ομάδα του Ποέτα επικράτησε με 96-89, οπότε ο χθεσινός αγώνας αποτελεί τον πρώτου του απέναντι στην πρώην ομάδα του. Και μπορεί να πει κανείς πως φρόντισε να το θυμάται.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ