Ο εμβληματικός Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποφάσισε να κάνει διάλειμμα ενός έτους από την προπονητική, χωρίς ωστόσο να εξετάζει το σενάριο συνταξιοδότησης.
Σύμφωνα με σερβική ιστοσελίδα, ο Ζοτς θεωρεί ότι έχει ακόμη πολλά χρόνια προσφοράς στο άθλημα και δεν σκέφτεται το σενάριο να αφήσει την προπονητική.
Διαβάστε επίσης: Ιδού η «βροχή» λαθών του Τσακαλίδη κατά του Ολυμπιακού
Μάλιστα, το ρεπορτάζ ξεκαθαρίζει ότι ο Ομπράντοβιτς αποφάσισε να ξεκουραστεί προσωρινά και δεν υπάρχει στο τραπέζι κανένα ενδεχόμενο επιστροφής του στους πάγκους τη φετινή σεζόν.
Υπενθυμίζεται ότι ο κορυφαίος προπονητής παραιτήθηκε από την Παρτιζάν τον περασμένο Νοέμβρη, μετά το παιχνίδι των ασπρόμαυρων με τον Παναθηναϊκό.
Η αποχώρησή του από την Παρτιζάν είχε ξεσηκώσει κύμα αντιδράσεων από τους φιλάθλους της ομάδας, με τον ίδιο να αποχαιρετά την ομάδα μετά τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο.