Καλάθης: «Να πάμε στο το Final Four»!

Καλάθης: «Να πάμε στο το Final Four»!

O ελληνοαμερικανός άσος έθεσε το μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν.

Ο Νικ Καλάθης μίλησε για τη νέα σεζόν που έρχεται για τον Παναθηναϊκό και έθεσε ως τον μεγάλο στόχο της ομάδας στην Ευρωλίγκα, την πρόκριση στο Final Four.

Αλλωστε αυτό είναι και το μεγάλο «απωθημένο» για όλους στο «τριφύλλι», αφού τα τελευταία έξι χρόνια δεν έχουν καταφέρει να βρεθούν στο «ραντεβού των μεγάλων».

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, στη διάρκεια της media day, ο ηγέτης του «τριφυλλιού» δήλωσε αρχικά: «Αισθάνομαι καλά, υγιής. Δεν έχω παίξει πολύ με τα παιδιά εδώ στην ομάδα, λόγω της Εθνικής. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα κι ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους».

Για τους φετινούς στόχους του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Ο πρώτος στόχος είναι το Final Four. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αλλά είναι πολύ σημαντικό να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο στην ομάδα, είναι βασικό».

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Πρέπει να παίξεις το σωστό μπάσκετ την κατάλληλη στιγμή. Να παίξεις καλό μπάσκετ την στιγμή που θα παίξεις μια σειρά πέντε αγώνων με μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Φενέρ και η ΤΣΣΚΑ. Αν μπορείς, επίσης να παίξεις καλό μπάσκετ όλη την σεζόν, είναι σημαντικό».

Για τον μύθο που έχει δημιουργήσει στην Ευρωλίγκα, απάντησε: «Αισθάνομαι καλά μ’ αυτά που λένε για μένα. Σημαίνει ότι θέλουν να παίζουν μαζί σου. Είναι όμορφο κι ελπίζω να συνεχιστεί αυτό. Σαν πλέι μέικερ είναι και δουλειά μου να κάνω τους άλλους χαρούμενους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ