Ομπράντοβιτς: «Οι εθνικές ομάδες θα έπρεπε να έχουν τους καλύτερους παίκτες τους»

Ομπράντοβιτς: «Οι εθνικές ομάδες θα έπρεπε να έχουν τους καλύτερους παίκτες τους»

Την άποψη ότι οι εθνικές ομάδες θα πρέπει να έχουν τους καλύτερους παίκτες ους, εξέφρασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλώντας σε κροάτικο μέσο ενημέρωσης.

Την πεποίθηση ότι οι εθνικές ομάδες θα πρέπει να έχουν τους καλύτερους παίκτες τους, εξέφρασε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην κροάτικη εφημερίδα Vecernji πήρε θέση για τη κόντρα της FIBA-Ευρωλίγκας τονίζοντας τα εξής: « Πάντα λέω στους παίκτες ότι πρέπει να παίζουν με τις Εθνικές ομάδες τους, είναι η ύψιστη τιμή, αλλά όταν είναι κατάλληλη η ώρα, και τα παράθυρα της FIBA τον Νοέμβριο και τον Φεβρουάριο δεν είναι. Δεν είναι φυσιολογικό να μην παίζουν οι ομάδες με τους καλύτερους παίκτες τους, οι οποίοι είναι στο ΝΒΑ και στην Ευρωλίγκα εκείνη την περίοδο, όμως προφανώς, κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό».

Στη συνέχεια ο 58χρονος προπονητής ερωτώμενος ποια είναι η κατάλληλη απάντησε έφερε ως παράδειγμα το ΝΒΑ υποστηρίζοντας: « Θα κάνει πίσω το ΝΒΑ; Πέρυσι, 85 παίκτες της λίγκας δεν ήρθαν στις Εθνικές ομάδες τους. Αν το ΝΒΑ δεν το επιτρέπει, γιατί να το κάνει η Ευρωλίγκα; Ποτέ δεν είπα σε κάποιο παίκτη να μην πάει, είναι δική του απόφαση αυτή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ