Οριστικό: Χωρίς Μιλουτίνοφ κόντρα στην Έφες ο Ολυμπιακός

Οριστικό: Χωρίς Μιλουτίνοφ κόντρα στην Έφες ο Ολυμπιακός

Δίχως τον Νίκολα Μιλουτίνοφ θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με την Αναντολού Έφες.

Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με την Αναντολού Έφες αύριο Πέμπτη (22/1, 19:30) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Euroleague, έχοντας μια πολύ σημαντική απουσία, αυτή του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (20/1) αναμέτρησης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όταν δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι από τον Οσέι Μπρίσετ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άμεσα για τα αποδυτήρια και να μην επιστρέψει στο παρκέ.

Διαβάστε επίσης: Τι αποτελέσματα θέλει ο Ολυμπιακός απόψε για να παραμείνει στην 24άδα του Champions League (pics, vid)

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε αναφέρει ότι ο έμπειρος ψηλός φαινόταν πως είχε υποστεί διάσειση και οι γιατροί συνέστησαν να μην ταξιδέψει καθώς δεν ήταν σε θέση να ταξιδέψει, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει πως όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα, κάτι που συνέβη.

Έτσι οι Πειραιώτες θα παραταχθούν με τους Ντόντα Χολ και Ταϊρίκ Τζόουνς στη θέση 5, ενώ η αποστολή θα αποτελείται από 13 παίκτες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ