Σενγκέλια: «Με την Μπασκόνια έχω μια ιδιαίτερη σχέση»

Σενγκέλια: «Με την Μπασκόνια έχω μια ιδιαίτερη σχέση»

Για την σχέση αγάπης που έχει ο ίδιος με την Μπασκόνια αλλά και για το γεγονός ότι η Fernando Buesa Arena θα φιλοξενήσει το φετινό Final Four, μίλησε ο Τορνίκε Σενγκελία, σε ισπανικό μέσο ενημέρωσης.

Ο Σενγκέλια, ο οποίος την περσινή χρονιά έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να γίνει μέλος της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας, μίλησε για τη σχέση που έχει με την Μπασκόνια, ενώ σχολίασε το γεγονός ότι το φετινό Final Four θα πραγματοποιηθεί στην Fernando Buesa Arena.

Πιο αναλυτικά,ο 26χρονος άσος τόνισε: « Η σχέση μου με την Μπασκόνια είναι ιδιαίτερη. Είναι αμοιβαίο, όχι μόνο από την πλευρά μου. Όταν βλέπω την στοργή και την αγάπη από την ομάδα, το εκτιμάς. Η οικογένειά μου νιώθει πολύ άνετα εδώ. Θέλω να γίνω ένας παίκτης-σύμβολο για την ομάδα. Θέλω όταν ακούγεται το όνομα της Μπασκόνια, να ακούγεται και το δικό μου μαζί».

Στην συνέχεια,ο Σενγκέλια κατέθεσε την άποψη του στο γεγονός ότι η έδρα της Μπασκόνια θα φιλοξενήσει το φετινό Final Four λέγοντας: « Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από πέρυσι. Προσεγγίζουμε τη νέα χρονιά πολύ διαφορετικά. Όχι μόνο στα αποδυτήρια, αλλά στη πόλη γενικά μπορείς να δεις την ενέργεια που δίνει το Final Four. Είναι κάτι ιδιαίτερο και πρέπει να το δούμε σαν κίνητρο, όχι σαν πίεση».

Θυμίζετε ότι η ισπανική ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι «έδεσε» τον Γεωργιανό φόργουορντ, καθώς εκείνος υπέγραψε καινούργιο πολυετές συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ