«Χαμός στη Χάποελ Τελ Αβίβ: Παίκτες ζητούν την απομάκρυνση του Ιτούδη – Κρίσιμο meeting το απόγευμα»

«Χαμός στη Χάποελ Τελ Αβίβ: Παίκτες ζητούν την απομάκρυνση του Ιτούδη – Κρίσιμο meeting το απόγευμα»

Σε περίοδο κρίσης βρίσκεται η Χάποελ Τελ Αβίβ, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα παίκτες ζητούν την απομάκρυνση του Ιτούδη, ενώ κρίσιμο meeting θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου (14/2).

Σε καθοδική πορεία βρίσκεται η Χάποελ Τελ Αβίβ, καθώς το σύνολο του Ιτούδη μετράει πλέον πέντε σερί ήττες στην Euroleague και έχει υποχωρήσει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 16-11.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του εξωτερικού, μία μερίδα παικτών της Χάποελ Τελ Αβίβ επιθυμεί να αποδεσμευτεί ο κόουτς Ιτούδης, αφού κρίνουν πως ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα που πλήττουν την εικόνα της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: «Έχουν beef»: Το χρονικό της κόντρας του Μπόλντγουιν με τον Παναθηναϊκό, ο Λεσόρ και οι ατάκες για Ναν και Γκραντ (vids)

Αξίζει να σημειωθεί ότι προ ολίγων ημερών ο πρόεδρος της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι είχε εκφράσει ανοικτά τη στήριξή του στον Ιτούδη και είχε εξαπολύσει τα βέλη του προς τους παίκτες, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για την απόδοσή τους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες για τη κρίση στη Χάποελ, το διοικητικό συμβούλιο έχει χωριστεί στα δύο, αφού υπάρχουν μερικοί παράγοντες που δεν είναι υπέρ της παραμονής του Ιτούδη, ενώ άλλοι δεν συμφωνούν στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Έλληνα τεχνικού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ