Σίνγκλετον : «Θα πλήρωνα κι εγώ να δω το Παναθηναϊκός-Ρεάλ»

Σίνγκλετον : «Θα πλήρωνα κι εγώ να δω το Παναθηναϊκός-Ρεάλ»

Ο Κρις Σίνγκλετον δήλωσε ανυπόμονος για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ την Παρασκευή (24/11) στο ΟΑΚΑ και τόνισε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Ο Κρις Σίνγκλετον επισήμανε τη δυσκολία του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ (24/11 21:00), αλλά τόνισε πως πιστεύει στους συμπαίκτες του και θεωρεί πως θα έρθει η νίκη.

Παράλληλα, μίλησε για το διαφαινόμενο sold out και την στήριξη που θα έχουν αυτός και οι συμπαίκτες του, αλλά και για την αντιμετώπιση του Λούκα Ντόντσιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού:

«Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Αυτοί θα έρθουν εδώ για να αντιμετωπίσουν εμάς, που είμαστε μια ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ έδρας τα τελευταία δυο χρόνια, όμως, παράλληλα είναι μια ομάδα που παίζει εξαιρετικά και είναι σχεδόν πάντα στα Final 4. Έχουν αρκετούς σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά κάποιοι άλλοι παίκτες τους έχουν βγει μπροστά. Πιστεύω στις δυνατότητές μας και στους συμπαίκτες μου και πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την αντιμετώπιση του Ντόντσιτς είπε: «Η Ρεάλ έχει 10 παίκτες με παραστάσεις από το ΝΒΑ και αρκετούς ακόμα που είναι «μπαρουτοκαπνισμένοι» στην Ευρωλίγκα. Ο Ντόντσιτς είναι ένας μεγάλος παίκτης, ξέρουμε τι μπορεί να κάνει στο παρκέ, αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλους τους αντιπάλους».

Για το διαφαινόμενο sold out, σχολίασε: «Ο κόσμος θα έρθει εδώ για να δει έναν μεγάλο αγώνα. Να δει τον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ένα από τα παιχνίδια που κι εγώ θα πλήρωνα για να το δω και ξέρω τι να περιμένω από τον κόσμο. Ο κόσμος μας πιστεύει, αλλά εμείς έχουμε ακόμα πολλά να δώσουμε και να γίνουμε όσο το δυνατό καλύτερη ομάδα μπορούμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ