Αποκάλυψη Αταμάν για την επιστροφή του Λεσόρ

Αποκάλυψη Αταμάν για την επιστροφή του Λεσόρ

Ο Εργκίν Αταμάν προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την επιστροφή του Λεσόρ, στις δηλώσεις του στη media day του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με την Παρί (26/2).

Ο Εργκίν Αταμάν παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Παρί (26/2, 21:45).

Ο Τούρκος τεχνικός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Λεσόρ, καθώς αποκάλυψε ότι ο σέντερ των Πράσινων είναι έτοιμος να αγωνιστεί, μόλις εκτίσει την τιμωρία του ενός παιχνιδιού και ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αταμάν

«Η Παρί είναι πολύ διαφορετική ομάδα από αυτές που παίξαμε στο Κύπελλο και στα προηγούμενα ματς της EuroLeague. Θα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς να εστιάσουμε στην άμυνα στο τρανζίσιον και να μην κάνουμε λάθη στην επίθεση, να μοιράσουμε την μπάλα.

Το μομέντουμ αλλάζει στο ξεκίνημα του Κυπέλλου, γιατί όλοι κατάλαβαν ότι έφτασε ο πρώτος στόχος της σεζόν και τώρα είμαστε στο τελευταίο κομμάτι της EuroLeague. Όλοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια. Τώρα υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια στη EuroLeague. Μπορεί να είμαστε στην πρώτη τετράδα, μπορεί και εκτός πλέι οφ. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι παίκτες παίρνουν σοβαρά τις περιστάσεις.

Ο Ματίας είναι έτοιμος να παίξει, αλλά έχει τιμωρία ενός παιχνιδιού και περιμένουμε την επανέναρξη μετά τις εθνικές ομάδες. Ελπίζω να ξεκινήσει να παίζει κανονικά παιχνίδια με την ομάδα και να κάνει κανονικές προπονήσεις.

Ο Χέιζ-Ντέιβις είναι έμπειρος παίκτης, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει την στρατηγική. Για να είναι 100% χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Την επόμενη εβδομάδα θα είναι εντελώς έτοιμος.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ