
Ο Ματέο Αντρεάνι αποκάλυψε σε ανάρτησή του πως ο Βασίλης Σπανούλης παραιτήθηκε από τη Μονακό και πλέον οι εξελίξεις... τρέχουν.
Ραγδαίες η εξελίξεις στη Μονακό και όπως όλα δείχνουν ο Βασίλης Σπανούλης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.
Σε ανάρτησή του, ο Ματέο Αντρεάνι αποκάλυψε αποκάλυψε πως ο Έλληνας τεχνικός παραιτήθηκε από τον γαλλικό σύλλογο, ο οποίος ωστόσο ακόμη δεν του έχει απαντήσει αν αποδέχεται την παραίτησή του.
Ο Αντρεάνι για Μονακό και Σπανούλη
Coach Vassilis Spanoulis has just resigned .
BoD of Monaco hasn’t answered yet if they accept this. https://t.co/DQBbDDEhD8
— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) March 7, 2026
Δεν θα είναι στον πάγκο απόψε ο Σπανούλης
Νωρίτερα σήμερα (7/3) και πάλι ο Αντρεάνι είχε αναφέρει πως «ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Μονακό απόψε. Είναι πιθανό να παραιτηθεί σύντομα, αν και ακόμη δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση».
💣👀Coach Vassilis Spanoulis will NOT be on the bench tonight. I can confirm @matty_vanpersie.
The Greek coach seems to want to leave the team soon.#EuroLeague #ASMonaco #Monaco pic.twitter.com/RFB0Asyde3
— Andrea Calzoni (@Andrea__Calzoni) March 7, 2026
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Γκαμπριέλ Παντέλ-Ζουβ, ο οποίος υπογράμμισε ότι η κατάσταση γύρω από τον Έλληνα τεχνικό είναι ιδιαίτερα δύσκολη, ενώ συμπλήρωσε πως οι παίκτες της ομάδας εκτιμούν πως ο Σπανούλης δεν θα κοουτσάρει στο αποψινό παιχνίδι.
Και πλέον αναμένονται και οι οριστικές εξελίξεις, με επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Σπανούλη.



















