Λεσόρ: «Το μυαλό μου είναι στα πλέι οφ – Δουλεύω περισσότερο από όσο πρέπει»

Λεσόρ: «Το μυαλό μου είναι στα πλέι οφ – Δουλεύω περισσότερο από όσο πρέπει»

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού, για τη δουλειά που... ρίχνει, ενώ τόνισε ότι το μυαλό του είναι στα πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μονακό, επικρατώντας με 107-97, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής, με τον Ματίας Λεσόρ να μιλά για το αποτέλεσμα.

Ο Γάλλος σέντερ στάθηκε παράλληλα στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν, ενώ ξεκαθάρισε ότι το μυαλό του είναι στα πλέι οφ.

Οι δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ:

Για τις τέσσερις νίκες του Παναθηναϊκού στις τέσσερις εμφανίσεις του: «Μην το γρουσουζεύεις. Είμαστε σε καλό φεγγάρι, πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ με την υψηλότερη θέση που μπορούμε. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι».

Για το αν έλειπε η ενέργειά του από το «τριφύλλι»: «Δεν ξέρω. Κάνω απλά την δουλειά μου. Παλεύω να βρω τον ρυθμό μου, δουλεύω πάνω σε αυτό. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε».

Για την έξτρα δουλειά που κάνει με τον Ναν: «Είναι η πρώτη φορά που έμεινα τόσο καιρό έξω. Δεν ξέρω πώς πρέπει να λειτουργήσω. Μερικές φορές νιώθω ότι δουλεύω περισσότερο από όσο πρέπει, νιώθω λίγο κουρασμένος. Εμπιστεύομαι την δουλειά μου, θα φέρει αποτέλεσμα. Σε όλη μου την ζωή δουλεύω».

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί: «Το μυαλό μου είναι στα πλέι οφ. Είναι το καλύτερο πράγμα για εμάς να παίζουμε απέναντι σε ομάδες επιπέδου πλέι οφ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ