
Πρόβλημα στη Φενέρμπαχτσε, αφού ο Νάντο Ντε Κολό έχει θέμα στη γάμπα και θα μείνει εκτός για 1,5 μήνα, χάνοντας πιθανότατα τα playoffs της Euroleague.
Σοκ στη Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με την τουρκική ομάδα να χάνει τον Νάντο Ντε Κολό στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Ο Γάλλος άσος τραυματίστηκε στο παιχνίδι του τουρκικού πρωταθλήματος κόντρα στην Μπούρσασπορ και το πρόβλημα να είναι σοβαρό.
Ο Ντε Κολό έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού στην αριστερή γάμπα, με την Φενέρμπαχτσε να μην ανακοινώνει καν χρονικό διάστημα απουσίας και τον Γάλλο άσο να μπαίνει στα πιτς μέχρι νεωτέρας.
Διαβάστε επίσης: Απείλησε με φάουλ ο Σομποσλάι, έδιωξε ο Τζολάκης (vid)
Την ίδια στιγμή που τα τουρκικά Μέσα κάνουν λόγο για απουσία 1,5 μήνα, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα σημαίνει πως ο Ντε Κολό θα μείνει εκτός των playoffs της Euroleague.

Το έκανε ξανά ο Ναν: Από τον Φουρνιέ και τον Τέιλορ, μέχρι τον Ράιτ και τον Ντόρσεϊ (vids)
O άσος των πρωταθλητών Ευρώπης τη φετινή σεζόν μετράει 10,9 πόντους, 2,3 ασίστ και 1,5 ριμπάουντ μέσο όρο και με τους Τούρκους, αλλά και τη Βιλερμπάν στην οποία ξεκίνησε τη σεζόν.


















