
Η Χάποελ Τελ Αβίβ πήρε μεγάλη νίκη με 95-80 επί της Φενέρμπαχτσε και φουλάρει για την τετράδα.
Η Χαποέλ Τελ Αβίβ υπερασπίστηκε την προσωρινή έδρα της στη Σόφια και συνεχίζει με ρεκόρ 22-13 να κάνει όνειρα τετράδας, που δίνει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της Euroleague. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε άνετα με 95-80 της Φενέρμπαχτσε, για την 36η αγωνιστική, υποχρεώνοντας το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που κινδυνεύει με ρεκόρ 23-13 να υποχωρήσει ακόμη και στην τρίτη θέση, στην τέταρτη διαδοχική ήττα του.
Οι Ισραηλινοί είχαν τον έλεγχο από το πρώτο τζάμπολ και στο τρίτο δεκάλεπτο αποφάσισαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, όταν από το υπέρ τους 55-50 στο 23΄ έτρεξαν σερί 14-0, εκτόξευσαν τη διαφορά στο +19 (69-50 στο 28΄) και δεν κοίταξαν πίσω, καλύπτοντας με το τελικό 95-80 και τη διαφορά της ήττας τους στον πρώτο γύρο.
Διαβάστε επίσης: Τσόβιτς: «Όταν έφυγε ο Ιβάνοβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα ήθελα τον Σπανούλη»
Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Νταν Οτούρου με 23 πόντους, ενώ 21 πρόσθεσε ο Ελάιζα Μπράιαντ (με 9 ριμπάουντ), 19 ο Βασίλιε Μίτσιτς και 17 ο Αντόνιο Μπλέικνι. Από τη Φενέρ των 18 λαθών διασώθηκε ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν με 22 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 25-17, 51-38, 75-56, 95-80
Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ



















