Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Μήτογλου πριν από το τζάμπολ

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Μήτογλου πριν από το τζάμπολ

Ο Ντίνος Μήτογλου ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές και δύσκολα θα αγωνιστεί κόντρα στη Βαλένθια

Ο Ντίνος Μήτογλου δύσκολα θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βαλένθια για την 37η αγωνιστική της Euroleague.

Λίγο πριν από το τζάμπολ του αγώνα, ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ/σέντερ ένιωσε στομαχικές διαταραχές και επέστρεψε στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δύσκολα θα αγωνιστεί στο παιχνίδι, δημιουργώντας ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα στις τάξεις του Παναθηναϊκού.

Μια ακόμα απουσία έχει να διαχειριστεί ο Εργκίν Αταμάν, καθώς μετά τις απουσίες των Ρογκαβόπουλου, Σαμοντούροφ και Τολιόπουλου, ο Τούρκος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του ούτε τον Ντίνο Μήτογλου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ