Μπαρτσελόνα – Ερυθρός Αστέρας 80-72: Πάντερ και Κλάιμπερν «καθάρισαν» τους Σέρβους

Μπαρτσελόνα – Ερυθρός Αστέρας 80-72: Πάντερ και Κλάιμπερν «καθάρισαν» τους Σέρβους

Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 80-72 τον Ερυθρό Αστέρα και θα παίξει σε μία... ζαριά απέναντι στη Μονακό την Παρασκευή (24/4) για την πρόκριση στα playoffs. Σε μεγάλη μέρα βρέθηκαν Πάντερ και Κλάιμπερν που είχαν 22 πόντους έκαστος.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Συνεχίζει την προσπάθειά της για να προλάβει τα play off της Euroleague η Μπαρτσελόνα, που νίκησε 80-72 τον Ερυθρό Αστέρα στη Βαρκελώνη για τα play in της διοργάνωσης. Έτσι, οι Καταλανοί θα αντιμετωπίσουν τη Μονακό στο Μόντε Κάρλο, με το νικητή να μπαίνει στην οκτάδα, όπου περιμένει ο Ολυμπιακός.

Με μία ανεπανάληπτη παράσταση του Κλάιμπερν στην πρώτη περίοδο, οι γηπεδούχοι πήραν γρήγορα διψήφια διαφορά. Ο Αμερικανός είχε 6/7 τρίποντα σε 8,5 λεπτά συμμετοχής και χάρη σ΄αυτόν δημιουργήθηκε η διαφορά των 11 πόντων (29-18) λίγο πριν από το τέλος του δεκαλέπτου.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «έφερε» sold out στο «Nick Galis Hall»! Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια στο Άρης – Πανιώνιος

Πολύ νωρίς στο β΄ ημίχρονο η Μπαρτσελόνα «έτρεξε» ένα 7-0 εκτοξεύοντας τη διαφορά στους 21 πόντους (54-33 στο 23΄). Ήταν αδύνατο να επιστρέψουν από τέτοια διαφορά οι Σέρβοι, όσο φιλότιμα κι αν προσπάθησαν, μειώνοντας σε 63-51 στην εκπνοή του τρίτου δεκάλεπτου. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ πήρε τη νίκη με το τελικό 80-72 και τους Κλάιμπερν (22), Πάντερ (22) να πετυχαίνουν μαζί 44 πόντους και να είναι οι κορυφαίοι μαζί με τον Σατοράνσκι (11π., 7ασ.). Απελπιστικά μόνος ο Κόνορ Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ (19π, 5/9 τρίποντα) για τον Ερυθρό Αστέρα.

Τα δεκάλεπτα: 29-21, 47-33, 63-51, 80-72

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ