EUROLEAGUE


Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Μονακό με 91-70 και έκανε το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague, με τον Κόρι Τζόσεφ να κάνει εξαιρετικό ματς.
Ο Καναδός γκαρντ μίλησε στη Euroleague τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να ανεβάσουν κι άλλο την απόδοσή τους, ενώ στάθηκε στον Σάσα Βεζένκοφ.
«Πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας σε αυτό το σημείο της σεζόν. Παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα.
Έχουμε βάθος στον πάγκο, με πολλές λύσεις και ταλέντο. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικά και σημασία έχει να κερδίζουμε.
Είναι πολύ ωραία να παίζεις μαζί με τον Βεζένκοφ. Είχα παίξει λίγο αντίπαλός του στο ΝΒΑ. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω μαζί του, είναι πολύ έξυπνος παίκτης και κάνει χαρούμενους και τους συμπαίκτες του».