Ολυμπιακός : Έτοιμος για την ιστορική μάχη με τη Βίσλα

Ολυμπιακός : Έτοιμος για την ιστορική μάχη με τη Βίσλα

Οι Ερυθρόλευκες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την ομάδα της Πολωνίας (09/10, 18:00) για την προκριματική φάση της Ευρωλίγκας.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό. Για να είμαστε και πιο συγκεκριμένοι, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, οι Ερυθρόλευκες φιλοξενούν την Βίσλα Κρακοβίας στο ΣΕΦ (18:00) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκας, με το ματς να έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ2. Το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού έχει δουλέψει πολύ με τις αθλήτριές του επάνω στο κομμάτι της τακτικής για την αναμέτρηση με την ομάδα από την Πολωνία και με την βοήθεια του κόσμου, έχει ως στόχο τη νίκη που θα δώσει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Γιώργος Παντελάκης για το ματς με την Wisla δεν θα έχει στη διάθεσή του την Ρίτα Ρασίντ, η οποία είναι τραυματίας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Χριστίνα Λίτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Αφροδίτη Κοσμά.

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός αναφορικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης:

– Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται στη θύρα 7 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, πριν την αναμέτρηση με την Wisla Krakow. Τιμή εισιτηρίου στα 5 ευρώ. Ισχύει κανονικά η κάρτα μέλους, με τους κατόχους να δικαιούνται ελεύθερη είσοδο στην αναμέτρηση.

– Οι εκπρόσωποι του Τύπου, θα παραλάβουν την διαπίστευσή τους πριν την αναμέτρηση με την Wisla Krakow από την θύρα 3 του ΣΕΦ. Από την συγκεκριμένη θύρα θα εισέλθουν και στο κλειστό.

– Οι έχοντες προσκλήσεις για την αναμέτρηση με την Wisla Krakow θα εισέλθουν από την θύρα 3 του ΣΕΦ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ