Ολυμπιακός : Ξεκούραση Δευτέρα, την Τρίτη όμως Χίμκι

Ολυμπιακός : Ξεκούραση Δευτέρα, την Τρίτη όμως Χίμκι

Οι Ερυθρόλευκοι μετά τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με τον Χολαργό, μπαίνουν σε ρυθμούς Μόσχας ενόψει της προετοιμασίας τους για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα απέναντι στον Χολαργό. Ο Ντέιβιντ Μπλατ είδε πράγματα που του άρεσαν και άλλα που τον ενόχλησαν με το συγκρότημα του Άρη Λυκογιάννη. Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων προτίμησε να δώσει… off στους παίκτες του την Δευτέρα για να αποφορτιστούν. Θα επιστρέψουν όμως την Τρίτη στο ΣΕΦ για να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά για την πρεμιέρα της στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται την Παρασκευή (12/10) στην Μόσχα με την Χίμκι, με τον Μπλατ να μην υπολογίζει τους Κώστα Παπανικολάου και Δημήτρη Αγραβάνη για την εν λόγω αναμέτρηση.
Οπως είναι λογικό θα αρχίσει το «σκάουτινγκ» της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, η Τρίτη θα έχει μπόλικο βίντεο και επισημάνσεις για το προηγούμενο παιχνίδι των Πειραιωτών με τον Χολαργό και θα μπουν οι βάσεις για την αρχή της προετοιμασίας για τους Ρώσους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ