Με τους «βασικούς» της η Βαλένθια κόντρα στη Μπασκόνια

Με τους «βασικούς» της η Βαλένθια κόντρα στη Μπασκόνια

Η Βαλένθια δεν προχώρησε σε εκτεταμένο rotation τρεις ημέρες πριν το καθοριστικό παιχνίδι με τους «πράσινους», αφήνοντας εκτός μόνο τον Μπαντιό.

Η Βαλένθια συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στη Liga Endesa, αντιμετωπίζοντας την Μπασκόνια για την 30ή αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, λίγες ημέρες πριν από το καθοριστικό Game 5 απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR για τα playoffs της Euroleague (13/5, 22:00).

Παρά την σημασία που έχει η αναμέτρηση με την ελληνική ομάδα για την Βαλένθια, ο Πέδρο Μαρτίνεθ αποφάσισε να μην προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation ή να χρησιμοποιήσει παίκτες από την εφηβική ομάδα, επιλέγοντας να διατηρήσει σχεδόν ανέπαφο τον βασικό κορμό της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Το επόμενο «hot» όνομα της αγοράς: Το buy-out του παίκτη – αποκάλυψη της Βαλένθια

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός μόνο τον Μπράνκου Μπαντιό, προκειμένου να του δώσει ανάσες ενόψει της συνέχειας, ενώ στη θέση του στη δωδεκάδα συμπεριλήφθηκε ο Γιανκούμπα Σίμα.

Αναλυτικά η 12άδα της Βαλένθια:

Τέιλορ, Ρίβερς, Πραντίγια, Ντε Λαρέα, Κι, Μοντέρο, Μουρ, Σακό, Τόμπσον, Κοστέλο, Νογκιές, Σίμα

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ