O Χόρτον-Τάκερ, οι Λέικερς, ο ΛεΜπρόν και ο… Ολυμπιακός

O Χόρτον-Τάκερ, οι Λέικερς, ο ΛεΜπρόν και ο… Ολυμπιακός

Ο Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του μεγάλου ημιτελικού του Final Four ανάμεσα στη Φενέρ και τον Ολυμπιακό.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ έδωσε συνέντευξη στην Euroleague TV και αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό του Final Four κόντρα στον Ολυμπιακό, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους Ερυθρόλευκους.

Παράλληλα, ο  σούπερ σταρ της ομάδας του Γιασικεβίτσιους απάντησε σε ερώτηση για την πρώτη του χρονιά στη Φενέρ, υπογράμμισε τις διαφορές ανάμεσα στην Euroleague και το NBA και δήλωσε ότι το να αγωνίζεται στους πρωταθλητές Ευρώπης είναι κάτι που αυτόματα αυξάνει την πίεση για την εξασφάλιση νικηφόρων αποτελεσμάτων.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» με Μοντέρο στην Euroleague!

Ο Αμερικανός χαρακτήρισε GOAT του NBA τον Λεμπρόν Τζέιμς και μίλησε για την περίοδο που αγωνίστηκαν μαζί στους Λέικερς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χόρτον-Τάκερ

Για τη Φενέρμπαχτσε: «Οι περισσότεροι Αμερικανοί παίκτες που δεν βρίσκονται στο NBA και πρέπει να έρθουν στην Ευρώπη και να αγωνιστούν για έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο όπως η Φενέρμπαχτσε. Όταν φοράς αυτή τη φανέλα, πρέπει να καταλαβαίνεις ότι όλοι θέλουν να σε νικήσουν. Η βάση φιλάθλων της Φενέρ είναι τεράστια. Έχουν οπαδούς παντού. Θα έλεγα ότι η Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία είναι κάπως σαν τους Λέικερς στην Αμερική».

Για τις διαφορές ανάμεσα σε Euroleague και ΝBA: «Η πίεση είναι αρκετά διαφορετική. Είναι διαφορετικά τα επίπεδα. Το μπάσκετ είναι λίγο πιο δημοφιλές στις Αμερική. Εδώ στην Ευρώπη, το ποδόσφαιρο είναι το βασικό άθλημα, αλλά σίγουρα νιώθεις την πίεση από τους φιλάθλους στα social media και από τον τρόπο που όλοι αντιδρούν στα πάντα».

Για τον GOAT του NBA Λεμπρόν Τζέιμς και τον Νάντο ντε Κολό: «Ο Νάντο, προφανώς, είναι θρύλος εδώ στην Ευρώπη και ο Λεμπρόν είναι θρύλος στις ΗΠΑ και ουσιαστικά ένα παγκόσμιο είδωλο, είναι κάτι που δεν μπορείς να επαναλάβεις. Και θα υπάρχει μόνο ένα άτομο σαν κι αυτό.

Οπότε, το να βλέπω ότι είχα δύο ανθρώπους που μπορούσα να θαυμάζω και που έχω πολύ κοντά μου στην επαγγελματική μου καριέρα για να με οδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση είναι καταπληκτικό. Δεν το θεωρώ δεδομένο», πρόσθεσε.

Για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι σίγουρα ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι διαθέτουν εξαιρετικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Είναι επίσης μια αρκετά δυνατή και ογκώδης ομάδα. Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ καλά προπονημένοι, επομένως πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε να τα μειώσουμε στο ελάχιστο δυνατό».

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ