Μπλακ: «Πάμε να πάρουμε τη νίκη στο ΟΑΚΑ»

Μπλακ: «Πάμε να πάρουμε τη νίκη στο ΟΑΚΑ»

Ο Ταρίκ Μπλακ δήλωσε ενθουσιασμένος για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της Μακάμπι στην Ευρωλίγκα, ενώ ανυπομονεί να δει από κοντά την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Αποφασισμένοι για τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με τον Ταρίκ Μπλακ, ο οποίος περιμένει να βιώσει την φοβερή ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Ο 26χρονος σέντερ/φόργουορντ δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, καθώς είναι το πρώτο ταξίδι και η πρώτη γεύση από μία εκτός έδρας ατμόσφαιρα. Θα περιμένουμε τον κόσμο να έχει… τρελαθεί και θα δούμε για το τι είναι… φτιαγμένοι να κάνουν. Εμείς θα πάμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, να παίξουμε σκληρά, να απολαύσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας, Νέβεν Σπάχια είπε: «Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο, να κάνεις πρεμιέρα στην έδρα σου ή εκτός. Το καλύτερο είναι να πάρεις τη νίκη, όπου και κόντρα σε όποιον παίζεις. Ακόμη όμως, δεν έχω καταλήξει που είναι προτιμότερο να παίζεις. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε. Ο Καλάθης είναι εκεί για αρκετό καιρό και είναι ένας βασικός τους παίκτης. Ο Γουίλμπεκιν είναι νέος στην ομάδας μας και το ματς-απ πιστεύω ότι θα είναι λογικό, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι πάνω του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ