Μπλατ: «Θα δώσουμε τα πάντα στη Μόσχα, το ρόστερ έκλεισε»

Μπλατ: «Θα δώσουμε τα πάντα στη Μόσχα, το ρόστερ έκλεισε»

Θα παλέψει για τη νίκη απέναντι στην Χίμκι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον προπονητή του, με τον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό να μιλάει και για τα σενάρια απόκτησης ξένου σέντερ.

Για την αναμέτρηση με την Χίμκι στη Μόσχα, τον τραυματία Κώστα Παπανικολάου αλλά και την φημολογία για απόκτηση ξένου σέντερ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας του Πειραιά τόνισε αρχικά για το ματς της Μόσχας πως:

«Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα ενδιαφέρον και μου προκαλεί ενθουσιασμό, ειδικά στην Ευρωλίγκα. Η Χίμκι είναι πολύ καλή ομάδα, ενώ είχε πολύ καλή σεζόν πέρσι. Έχει πολύ καλό προπονητή και δεν είναι τυχαίο που είναι Έλληνας κι έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό μ’ επιτυχία.Έχουν πολύ καλούς παίκτες, είχα την τιμή να τους προπονήσω σε επίπεδο εθνικής. Το πρώτο εκτός έδρας είναι πάντα δύσκολο αλλά θα δώσουμε τα πάντα».

Για την ετοιμότητα της ομάδας και τις απουσίες:

«Το υπενθυμίζω, όχι σαν δικαιολογία, αλλά είναι πραγματικότητα οτι είχαμε απουσίες στα μέσα της προετοιμασίας. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και όπως οι περισσότερες ομάδες προσπαθούμε να καλύψουμε το κενό. Πρέπει να παίζεις με τα χαρτιά που σου δίνονται κι όχι να ψάχνουμε δικαιολογίες.»

Για την κατάσταση του Παπανικολάου:

«Είναι εκτός 3 εβδομάδες. Ήμασταν πολύ προσεκτικοί, τον παρακολουθούμε όλη μέρα και θα δούμε πως ανταποκριθεί στην αγωγή»

Για το ρόστερ:

«Έχει κλείσει το ρόστερ φυσικά. Ακούω συνέχεια φήμες για το ποιον θα έπρεπε να πάρουμε αλλά δεν υπάρχουν τέτοιες συζητήσεις»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ