Μπόλντγουιν: «Θέλω το back to back, ευκαιρία να ακολουθήσω τα βήματα του Λάρκιν»

Μπόλντγουιν: «Θέλω το back to back, ευκαιρία να ακολουθήσω τα βήματα του Λάρκιν»

Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει τη Euroleague για δεύτερη σερί χρονιά, ενώ τόνισε πως θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του Λάρκιν.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν ευελπιστεί να βοηθήσει τη Φενέρμπαχτσε να προσθέσει το όνομά της στη λίστα με τις back to back πρωταθλήτριες Ευρώπης.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι θέλει να βαδίσει στα χνάρια του Λάρκιν και στα όσα έκανε ο συμπατριώτης του με τη φανέλα της Εφές.

Διαβάστε επίσης: Δημοσίευμα «φωτιά» στο εξωτερικό: «Θα παραιτηθεί ο Αταμάν όπως υποσχέθηκε;»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάλντγουιν:

«Το κίνητρο είναι το back to back. Ένας από τους λόγος που επέλεξα να έρθω στην Τουρκία ήταν να ακολουθήσω στα βήματα κορυφαίων Αμερικανών γκαρντ όπως ο Σέιν Λάρκιν, που παίζει ακόμα εδώ. Είναι Αμερικανός και θα είχε κατακτήσει τρία τρόπαια της Ευρωλίγκας στην Εφές αν δεν είχε ακυρωθεί η χρονιά το 2020.

Είναι ευκαιρία να πετύχω ό,τι αυτός, αλλά εκπροσωπώντας τη Φενέρ. Η κατάκτηση του τροπαίου είναι από μόνη της αρκετή για κίνητρο, αλλά έχω και την ευκαιρία να φτάσω στο επίπεδο ενός παίκτης όπως Λάρκιν».

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ