Που «πλασάρονται» Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πριν το τζάμπολ

Που «πλασάρονται» Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πριν το τζάμπολ

Η γιορτή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ ξεκινά. Ποιες ομάδες έχουν το «πάνω χέρι» για την πρόκριση στα πλέι οφ και ποιες είναι τα μεγάλα φαβορί για να πάρουν την κούπα.

Τζάμπολ απόψε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με το βλέμμα βεβαίως στη Βιτόρια και το Φάιναλ Φορ. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μπαίνουν για άλλη μια χρονιά στη «μάχη» με στόχο να φτάσουν έως το τέλος.

Οι πράσινοι να επιστρέψουν στα Φάιναλ Φορ που αγνοούν από το 2012 και οι ερυθρόλευκοι μετά την αποτυχημένη περσινή χρονιά να μπορέσουν να βρεθούν και πάλι στο κορυφαίο επίπεδο όπως συμβαίνει την τελευταία 10ετία με τα δύο τρόπαια και τους πέντε συνολικά τελικούς.

Βεβαίως όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια οι δύο ελληνικές ομάδες δεν μπαίνουν ως τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο, όμως παρά τις αλλαγές που έχουν, στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός και συνολικά ο Ολυμπιακός με τον Μπλάτ στον πάγκο του, υπολογίζονται και μάλιστα πολύ για σπουδαία πορεία.

Πορεία που σύμφωνα με τις προβλέψεις μέσα από τις αποδόσεις που καταγράφονται στις στοιχηματικές εταιρείες μπορεί κάλλιστα να φτάσει μέχρι και το Φάιναλ Φορ.
Οι μπουκ λοιπόν «πλασάρουν» λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ στην Ευρωλίγκα τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση των φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, με αισθητή πάντως διαφορά σε αποδόσεις από τις ΤΣΣΚΑ, Φενέρ και Ρεάλ κατά σειρά, όπως βεβαίως και για την παρουσία στο Φάιναλ Φορ.

Οι πράσινοι παρουσιάζονται αυτή την στιγμή να έχουν ένα, πολύ μικρό, πλεονέκτημα απέναντι στον Ολυμπιακό που τον βρίσκουμε στην 5η θέση των προβλέψεων των στοιχηματικών εταιρειών τόσο για την κατάκτηση του τίτλου όσο και για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ.

Όσο για την πρόκριση στο Top-8 της Ευρωλίγκας προφανώς και διατηρούνται στην πρώτη πεντάδα με την ίδια σειρά οι παραπάνω ομάδες, με τις Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια και Εφές να κλείνουν το γκρουπ των συλλόγων που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο Φάιναιλ Φορ της Βιτόρια.

Η Εφές πάντως που την βρίσκουμε στην 8η θέση των προβλέψεων για το πλασάρισμα στην κανονική περίοδο απέχει ελάχιστα από τις Μακάμπι, Χίμκι και Ζαλγκίρις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ